среда, 30. септембар 2015.

Lepota - DEKORATIVA

Dekorativa :)


Данас ћу вам показати шминку коју скоро свакодневно користим.

На првом месту је руменило, Golden Rose, у нијанси 03. Ово је производ за који сам сазнала преко другарице. Одушевљена сам нијансом, ради се о благо розе боји. Пошто волим да мењам боје руменила, сходно расположењу ваљда, требало ми је нешто што није прескупо, а да има одговарајућу боју. Ово је задовољило све критеријуме.
Руменило је у куглицама, 27 грама, цена око 600 динара.
Затим је ту Aura коректор у стику који предпостављам да се налази у већини несесера у Србији. Мој је у нијанси True Beige 555.Две Essence стварчице, двофазна сенка за очи и "маскара" за трепавице и обрве.
Што се тиче сенке, заиста је одлична, моја препорука за сваки дан. Бела је предивна, као да има одређену боју масноће, лако се наноси. Седефасту нијансу користим понекад и као хајлајтер испод очију.  Моја је у нијанси 08 irresistible vanilla latte. Цена је око 300 динара.
Essence "маскару" за трепавице и обрве користим само за обрве. Имам густе обрве које не дорађујем, али ми је потребно нешто да их "умирим" :) Ово је одличан начин, с обзиром да их некако слепи и не мрдају по цео дан. Цена је око 250 динара.


На самом крају ту су три оловке за очи и маскара.
Две Golden Rose оловке, у нијансама 06 (сива) и 01 (црна). Заиста захвалне, није вам потребан зарезач, само их купите и користите. 
Цена око 250 динара.


Rimmel бела оловка коју користим за наглашавање доњег капка. Моја је у нијанси 071 pure white. Цена око 450 динара.


Rimmel маскара Extra Super Lash 101 Black Black, којом сам презадовољна. Увек сам имала проблем са пецкањем очију, уколико носим маскару по цео дан. Са овом такав проблем немам. Трепавице не изгледају претерано бујно, али ако желите то можете користити оне из серије WOW! Цена око 500 динара.


Шта ви користите од шминкице сваки дан?


Искрено ваша

Милица
Нема коментара:

Постави коментар