25. децембар 2015.

Saznajte

Handmade by M

Данас вас упознајем са нечим мени веома интересантним.
То су уникатни и занимљиви предмети, који могу да оплемене ваш животни простор.Ради се о стварима које су потпуно уникатне, сигурне и употребљиве у свакодневном животу.
Идеја је да се различитим техникама, које дају дозу слободе творцима, направе квалитетне предмете који ће пратити трендове. Наравно све то уз одређену количину маште, која је потребна свакој особи која се бави креативним послом. 


У изради се поред квалитетних боја које су на бази воде, односно потпуно еколошке, води рачуна о сваком ситном “моменту” на комадима. Тако да се као делови, на пример кутија за накит, могу наћи и неки стари, више некоришћени “комадићи времена” који дају посебну чар и топлину.


Посебно ми је занимљиво било то, што у том великом броју занимљивих ставарчица, са којима сам се упознала, нисам могла да нађем ни једну исту боју. Објашњено ми је да је то јер се боје мешају директно, на самим предметима. Зато исте боје никад не могу да се понове. 


Важно је рећи да је све потпуно испробано пре него што се пусти у продају.

Уколико желите да улепшате свој дом или да обрадујете неку себи драгу особу, ова мала креативна радионица би била моја препорука за вас.


Уз то треба напоменути да се госпођи Стаменковић можете обратити и уколико желите да улепшате неки стари комад намештаја од дрвета или да му вратите стари сјај. 

Ако вам се допао овај пост и желели бисте да погледате нешто од широког круга производа 
Handmade by M то можете учинити на facebook страници Мој тренутак креативности или на Instagramu ( handmade.by.m).

https://www.facebook.com/mojtrenutakkreativnosti


Искрено ваша,

Милица

Нема коментара:

Постави коментар