петак, 22. април 2016.

Moda

Модни трендови који ће обележити лето 2016

Сигурно се питате шта је то што ће обележити предстојеће лето, шта је то што модни зналци препоручују.
Овог лета незаобилазни ће бити модни трендови који ће учинити жене женственијим него икада.

Рекла бих да сви ови комади, наравно зависно од тога како се осећате и шта гардеробом желите да постигнете, могу да се носе у скоро свим приликама. Употпуниће ваш стари изглед.

1. Упадљиви комади, пуни боја

Овај тренд је већ увелико стигао, а дефинитивно представља мој фаворит. Обичну комбинацију у којој ћете носити фармерице и потпуно белу мајицу можете употпунити блејзером упадљивих шара и изгледаћете прелепо. Уз то можете додати велику, масивну огрлицу, која вам је остала од претходног лета и изгледаћете савршено,спремне за било које доба дана, за било коју прилику.


2. Кошуље, кошуље и кошуље

Иако већ дуго времена присутне на модној сцени, овог лета ће њихова појава достићи свој врхунац. Моћи ћете да их видите различитих боја, дезена, кројева. Уз то веома су већ сад у радњама заступљене оне са карнерима које ће истаћи нежност сваке жене.

3. Блузе без рукава као и оне без раменаАпсолутни хит! Радње су их пуне. За које год да се одлучите нећете погрешити. Мој лични избор би биле оне у бохо фазону, али све је ствар укуса, зар не?4. Хаљине равног кроја

Овог лета имамо тренд равних хаљина које се могу носити у најразличитијим ситуацијама, наравно у зависности од тога са чиме их употпуните. Свиленкасте или не, са чипком или не, свакако су у тренду. Још кад се поцрни мало, прави избор би биле оне у боји пудера, шта мислите?


Све фотографије су преузете са h&m.com и представљају својеврстан облик wishlist-a :)

     

       Искрено ваша,
  Милица
Нема коментара:

Постави коментар