17. мај 2016.

Moda

Dusica Savic- Moje novo modno otkrice


У потрази за нечим новим о чему бих могла да вам пишем, на инстаграму сам наишла на занимљиве комаде одеће. Видела сам сукње, високог струка, на цветове. Гледајући даље профил, видела сам много тога што ми се допада, од несесера, преко накита и хаљина. Кроја и дезена за које сам мислила да постоје само у машти, да се на јави не појављују. 
Одушевљење! :)  

Све помало екстравагантно, помало зачуђујуће.


Одлучила сам да ступим у контакт са дизајнерком по имену Душица Савић, не бих ли уз њену помоћ представила ту дивоту  коју ствара.


Душица је модна дизајнерка из Новог Сада. Бави се израдом накита и одевних комада, већ пет година. Све што направи иде у складу са садашњим модним трендовима, али уз дозу нечег њој својственог. 

Материјали као што су тил, чипка и свила, укомбиновани на Душичин начин, омогућавају вам да њену одећу носите на више начина, у више различитих ситуација, а да се увек осећате женствено и посебно.На страницама Душице Савић можете наћи и занимљиве несесере који могу да се користе и за излазак  а не само за шминку и остале дрангулије. Ево једног од њих.


Накит који Душица дизајнира можете наћи под називом Muffin accessories, а одликује га аутентичан изглед, а пре свега боје, што се мени посебно допало.

Е сад, после свих ових фотографија, мислим да ће вас јако занимати цене.
Бумммм!   :)
Накит је врло приступачан (од 150 до 1500 динара) . Одевни комади, несесери торбице такође су повољних цена (сукње можете наћи и по цени од 1500 или 1800 динара, а несесере и торбице од 400 до 1200 динара), мада има и оних који су доста скупљи али који су по мом мишљењу више  за посебне прилике.

 Посетите све странице Душице Савић и будите и останите  одушевљени као што сам и ја.


Инстаграм Душица Савић
Накит Muffin accessories Инстаграм 
                                           Facebook       Искрено ваша,

  Милица

4 коментара: