02. 08. 2016.

Super krema Prima kozmetike

Super krema Prima kozmetike – LIKE NO OTHER

Ако нешто волим, то су свакако козметичке стварчице са мирисом, да не кажем укусом жвака. Једна од таквих је и Super krema од чијег мириса, мало је рећи падам у транс.



Међутим, мирис није све што ме је одушевило код овог производа.
Амбалажа је јако занимљива, од браон картона, делује некако старински. Преко је налепница, са свим потребним информацијама. Шарена, обогаћена дивним шарама. Много ми се допала. Уз то изнад самог назива креме стоји нимало претерано  гесло, LIKE NO OTHER. Заиста, она је као ништа што сам до сада пробала.



Super krema садржи висок проценатекстракта невена, алантоин, пантенола и бисаболола.
Произвођач саветује да се користи више пута дневно, лаганим масирањем. Тако ће крема омогућити да кожа постане мека, глатка и здрава.

Амбалажа садржи 50 мл производа, можете га наћи на сајту Prima kozmetike, по цени од 350 динара. Производ није тестиран на животињама.  Поседује ознаку NSP ( Nail Sistem Prima - http://www.nsp.rs/) која означава да припада широком кругу производа посвећеном нези ноктију и руку. NSP обележје ћете лакше препознати познаку који следи у наставку 




Моје искуство:
Крема гушће текстуре, можда за нијансу тежа од осталих хидрантних. По мени то је велики плус, јер тако омогућава већу влажност кожи руку, којој је највише потребна, због прекомерне изложености спољним утицајима. И поред натписа на самом паковању, рекла бих да се не упија претерано брзо, рецимо да је то нека средња брзина. Опоравља кожу. Посебан напредак је видљив на зрелијој кожи и кожи која је дуго била изложена сунчевим зрацима.



Super kremu можете погледати и наручити на сајту Prima kozmetike. На истом се можете информисати о широком асортиману осталих производа ове Београдске козметичке куће.


Искрено ваша,
Милица







*ПР производ


3 komentara:

  1. Super post!Svi ovi proizvodi izgledaju super,ali ih nikad nisam probala:)

    Novi post:
    youcantouchtheskybynina.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Krema je savršena,ja je obožavam,a vidim da nisam jedina...Odličan post!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši