12. 02. 2017.

BETTINA BARTY - black pearl

Lepota - losion za telo, Bettina Barty

Пишем вам о дивном лосиону за тело.
О мазалици исте врсте сам писала на самом почетку, када је блог тек настао. Тад су се производи BETTINA BARTY тек појавили на тржишту.
Мој стари чланак можете погледати овде.


Лосион BETTINA BARTY је већ препознатљив производ у ДМ дрогеријама. Сада се код нас појавио у новом обличју, тј. са новим мирисом BLACK PEARL. Сврстан је у линију класичних производа ове компаније. Код нас се још могу наћи VANILLA, која је и најпопуларнија, затим  BLACKBERRY и из линије Color line RED LINE.



Производ је немачки.
Долази у паковању од 500 мл.
Дозер је обичног облика.
Произвођач наводи да је посебно погодан за дневну употребу. Даје кожи потребну влажност и омогућава јој да сјајна и мека остане током читавог дана.
Дерматолошки је тестиран.



Мој утисак:

Овим производом сам одушевљена, од првог додира са њим. Такав осећај траје и данас.
Мени се посебно допада блага текстура лосиона, помало чак свиленкаста. Такође, у односу на мазалице других произвођача, ова је гушћа.
Мирис је савршен. Свако ко је бар једном пробао било који производ овог немачког произвођача, постао је заљубљен у њега. Заиста се дуго задржава на кожи.


Добра вест је и то што га сада можете наћи по нешто нижим ценама него када се појавио. Некада се одређена врста може наћи и на снижењу, тако да то свакако треба искористити.

Остале BETTINA BARTY производе, можете погледати овде.


Искрено ваша,
Милица



4 komentara:

  1. Milice draga, još jedna predivna recenzija na tvom blogu! Zaista se odusevim uvek kada vidim tvoje postove, jer ti recenzije radis bolje (detaljnije i sadrzajnije) od svih drugih blogeri, zaista. Obozavam losione, konkretno ovaj nisam koristila ali mi izgleda jako zanimljivo.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na divnom komentaru. Odusevim se kad god vidim da si mi pisala :)
      Ukoliko budes bila u prilici, obaveyno ga probaj. Utisci ce biti kao i moji, najbolji. Ne sumnjam u to :)

      Izbriši
  2. I haven't seen the brand before, but it sounds lovely x

    Laura
    Pink Frenzy

    OdgovoriIzbriši