04. 11. 2017.

One su nam prosto, neophodne :)

Moj izbor za sezonu jesen-zima 2017-2018

Ове године, бар што се женске обуће тиче, влада право шаренило боја и модела. Мени је некако зима увек резервисана за тамније тонове, тако да у овом кратком прегледу модела које бих волела да поседујем,  они преовладавају.
Па, да погледамо :)

1. Салонке са детаљем у сребрној боји

Свих ранијих, али и ове сезоне, салонке су потпуни хит. Поред тога што издужују фигуру и чине је виткијом, пригодне су за све прилике, од оних свакодневних, пословних до свечаних, вечерњих догађаја.




















2. Популарне дубоке чизме са стабилном петом

Ове чизме представљају апсолутни модни тренд ове сезоне. Можете их комбиновати уз разне одевне комбинације, али су мени најбоље преко уских фармерица или уз неки шорц у неком од познатих зимских пепито дезена.



3. Црне патике, "дотеране" рајфершлусима и сиво - белим детаљима

Уколико имате свакодневне обавезе, права је штета уколико у свом ципеларнику немате једне овакве вишенаменске лепотице. Носећи њих у сваком моменту ћете изгледати урбано и у тренду, а вама ће бити удобно и топло.




4. Салонке као створене за позориште или коктел журку

Обавезан детаљ у свакој црној, отменој комбинацији су салонке које ће вас шзглед учинити несвакидашњим.





5. Рокерске плитке чизме

Модерне су нитне и копче, како на гардероби, тако и на обући. Уколико већ нисте набавиле неки од оваквих комада, обавезно то учините.
Посебно је важно напоменути да морате обратити пажњу на комбиновање оваквих комада са одећом, запамтите, у оваквим ситуацијама важи правило "мање је више".

       


 Како вам се допада мој избор?

Искрено ваша,

Милица




*све фотографије су преузете са сајта shoestar.rs




                                   

Broj komentara: 7:

  1. Wow, ne zna se koje su ljepše od kojih. Ogroman sam ljubitelj salonki, ali i dubokih čizmica. Pored njih oboožavam i ove gležnjarice tako da ne znam koje bih prije izabrala ^_^
    Divna selekcija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je da ti se sve dopadaju :) I meni je bilo tesko da se odlucim, ali ovaj izbor sam napravila jer je svaki par nosiv u vise situacija :)

      Izbriši
  2. cipele...vecita zenska opsesija :D
    ove duboke cizme su jako lepe :) kao i salonke

    oazalepote.blogspot.rs

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mhm, otud i ideja za novi clanak :) A i ja u poslednje vreme dosta razmisljam o kupovini novih ljubimica, pa sam htela to na ovaj nacin da podelim sa vama :)

      Izbriši
  3. Salonke su super, voli salonke. Post je odlican.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši