05. 11. 2015.

Lepota

MULTIACTIV kozmetika

Мом одушевљењу није било краја када сам добила поклон пакет МУЛТИАКТИВ козметике. Предивно запакован, са још лепшом поруком.
Пакет садржи неколико стварчица, савршеног квалитета и још бољег мириса.

Пилинг-маска за чишћење лица, регенерише кожу и враћа јој свежину и здрав изглед

Садржи зрна маслине, екстракт манга и екстракт зеленог чаја.
Зрна маслине уклањају одумрле ћелије, подстичу микроциркулацију и поспешују снабдевање коже кисеоником; манго као изузетни антиоксиданс и воће богато бројним витаминима, враћа кожи енергију и стимулише синтезу колагена; зелени чај успорава старење коже и штити од штетних УВ зрака.

Хранљива маска која храни кожу, враћа јој енергију, виталност и мекоћу

Садржи уље невена, шеа бутер и протеине бадема.
Уље невена умирује осетљиву и иритирану кожу; шеа бутер храни кожу и побољшава циркулацију; протеини бадема учвршћују кожу и повећавају њене одбрамбене функције.











Ова два производа препоручујем да користите посебно у зимском периоду. Под утицајем ветра и ниских температура, кожа лица и врата постаје сува и осетљива. Тада јој треба вратити енергију и свежину.
Маске за лице су прави помоћници уколико немате много времена за негу у току дана. Довољно је да само 10 минута држите маску и да је после тога исперете млаком водом.
Погодне су за све типове коже.









Када дође хладно време и у Београду почне да дува кошава, са сетом се сетим лета.
Овај гел за туширање буди сва моја чула опојним "летњим" мирисима манга и зеленог чаја.
После туширања кожа није сува,већ глатка и предивно мирише.












Лосион за тело са витамином Е, екстрактом воденог љиљана и креатином, омогућавају стварање заштитног слоја захваљујући којим она постаје отпорна на спољашње факторе.

Кожа после коришћања овог лосиона постаје мека на додир. Нелепљива структура и брзо сушење омогућавају вам брз наставак редовних активности без трагова на одећи.










Веома је важно напоменути да су ове две миришљаве стварчице без парабена и садрже 100 % биљне екстракте.












Козметика Мултиактив је богата различитим линијама производа који су погодни за различите типове коже. То су ANTI AGE колекција богата био пептидима, колагеном, еластином, пантенолом, витамином Е и алое вером; REVITA DERM богата хијалуронском киселином и коензимом Q 10 чији препарати богато ревитализују кожу и без парабена су; ANTI-ACNE са екстрактом краставца, хамамелиса и пантенолом намењена је проблематичној кожи, јер успоставља равнотежу масноће и влаге и смирује упалне процесе на кожи; EXCLUSIVE коју чини козметика на бази 80% филтрата пужеве слузи. Ова линија је богата алантоином, колагеном, еластином, ензинима и антиоксидансима, природним антибиотицима, витаминима А, Д и Ц, гликолном и хијалуронском киселином.


http://www.multiactiv.rs/


Да ли и ви користите неки од МУЛТИАКТИВ производа?


Искрено ваша,

Милица


* Поклон-ПР узорак








  

Nema komentara:

Objavi komentar