28. децембар 2015.

Upoznajte Beograd - Mandarina cake shop

Mandarina cake shop

У Београду можете да наиђете на локале у којима се продају најразличитије ствари, у којима се људи баве разним занатима. Оне које представљају модеран Београд али и оне окренуте историји. Оне које полако постају симбол Београда и оне које брзо нестају.
Међу свима њима издваја се Mandarina cake shop, посластичарница занимљивог имена у самом центру српске престонице.Посластичарница по много чему различита, од ентеријера, особља, начина прављења посластица, па до главног кувара.


Непосредан и увек ведар, главни кувар Mandarina cake shop-а, Крсто Радовић, своја знања је стекао на престижном универзитету у Лондону - University of West London, а своја искуства у најпознатијим хотелима данашњице. Захваљујући својој посвећености и искуству, Крсто Радовић је изабран за Callebaut Chocolate амбасадора за југоисточну Европу.Овде можете видети несвакидашње облике и пробати невероватне укусе. Занимљиво је да се све у Мандарини прави ручно, а високо квалитетне сировине се набављају од проверених добављача.

Облици и укуси се стално мењају, не постоји стални списак колача.

Уколико желите да пробате нешто ново, нешто несвакидашње, посетите Грачаничку 16  :)

http://mandarinacakeshop.rs/
https://www.facebook.com/mandarina.cake.shop

Искрено ваша,

Милица


Нема коментара:

Постави коментар