16. мај 2016.

Lepota

Ryamar tečni sapun i mleko za telo - mini pakovanja

Данас вам представљам два производа Ryor козметике. Ради се о словачкој козметици која постоји већ 20 година. Позната је широм европе, али се за сада може у продаји наћи у Чешкој и Словачкој.

На фотографијама које следе можете видети два производа у мини, путним паковањима од 50 мл. Ради се о линији Ryamar која је намењена осетљивој кожи.

И млеко за тело и течни сапун садрже амаратово уље.
Амарат је биљка позната од давнина, сматра се да су је користили Астеци. Данас се узгаја у Јужној Америци и топлим крајевима Азије.
Име је добио по грчкој речи амарантос што значи онај који не вене.
Користи се у исхрани, јер је сличан житарицама, а постоји могућност припреме на различите начине. Сматра се да су његова својства врло лековите јер садржи бројне витамине, не садржи глутен. Добар је у превенцији рака, у лечењу срчаних обољења, дијабетеса.
Код нас је најпознатији црвени амарат.

1. Млеко за тело, 50 мл
    Занимљивог мириса и немасне текстуре. Ствара заштитни слој на кожи. Пружа осећај свежине. Лако се упија. Амаратово уље омекшава кожу и омогућава јој да дуго остане мека и помало влажна.
Носим га у торби, за сваки дан, уместо креме за руке.


2. Течни сапун, 50 мл
    Јачег мириса од млека за тело. Благо розикасте боје. Не пени много, не исушује кожу.
Није агресиван за кожу и омогућава опоравак горњег слоја коже. Амаратово уље помаже у бржој регенерацији. Садржи витамин Е. Погодан за изразито суву кожу.       Искрено ваша,

  Милица

2 коментара: