17. април 2018.

Priprema za leto

Leto je blizu - Evelin Cosmetics i Avon Cosmetics

Лето нам се ближи и све више размишљамо о изгледу свог тела.
Овог пута упознаћу вас са два производа који вам врло брзо могу помоћи у жељи да што спремније дочекате ово дивно годишње доба.


1. Еvelin Cosmetics - Термоактивни антицелулит серум



Овај серум ће вам омогућити да обликујете силуету, смањите целулит, изравнате текстуру ваше коже. Уколико је веровати речима произвођача, први ефекат производи за првих 48 часова. Поседује честице 24-каратног злата које делују заједно са BioHialuron Slim Compleksom и кофеином и ефикасно стимулишу микроциркулцију поткожном ткиву, елиминише токсине и масне киселине нагомилане у ћелијама - тако управо и елиминише целулит. Арганово уље које овај производ поседује ефикасно смањује упоран целулит и уклања чак и најупорније стрије.
Препорука је да се користи два пута дневно, утрљавајући серум на критична места.



Паковање садржи 250 мл, што мислим да је сасвим довољно да постигнете ефекат којим ћете бити задовољне.



С обзиром да немам великих проблема са кожом, серум користим на задњој страни бутина. После неколико наношења имам осећај да ми је кожа затегнутија и глаткија. Кад наносите сам серум, који је пун златних честица, нећете осећати ништа. Почиње да производи дејство тек кад престанете са кружним покретима, када почне лагано пецкање и загревање места на којима сте нанели производ.
Пријатног је мириса и потребно је јако мало нанети за прилично велике површине. Врло се брзо упија и оставља заштитни филм на кожи.

2. Avon foot works - Overnight treatment



Ноћни третман обогаћен благим мирисом лаванде, препородиће кожу ваших стопала и у потпуности их спремити за топло лето које је пред нама као и за ваше омиљене сандале. Производ долази у паковању од 150 мл.



Најбољи ефекат ћете постићи уколико стопала намажете пре спавања. Што се мене тиче, користила сам га после сваког туширања. Приметила сам велики помак, посебно на критичним местима, која су ме болела, посебно после целодневног стајања.


Толико од мене за сада, хвала вам на посети :)

Искрено ваша,

Милица


Нема коментара:

Постави коментар